Puhdas+ Caps K2-vitamiini 100 mikrog kaps 60 kpl

Puhdas+ vitamin K2 är ett starkt vitamin K-preparat. MenaQ7-menakinonen i produkten är naturligt vitamin K2, som kroppen använder effektivt.

Paketstorlek:
60 kpl
Marknadsförare:
New Organics Oy
31,70 €
1 174,07 € / kg

Vitamin K främjar både att hålla benen normalt och normal blodkoagulering.

För vuxna, 1 kapsel per dag. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Ej till räckhåll för barn.

1 kapsel innehåller vitamin K 100 ug.

fyllmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), kapsel (stabiliseringsmedel: hydroxypropylmethylcellulosa, gellangummi), menakinonpreparat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs eller sötningsmedel. Lämplig för vegetarianer och veganer. Kosttillskott.

Om du tar blodförtunnande medel, tala med din läkare innan du använder produkten. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Ej till räckhåll för barn.

Puhdas+ produkter är högkvalitativa inhemska kosttillskott. Inga extra ingredienser används i produktionen, såsom konserveringsmedel, färgämnen och ytbehandlingar.