Askorbiinihappo 20 g

Livsmedelstillsats för konserver. Användningsändamål: Askorbinsyra, det till säga C-vitamin, används som antioxidationsmedel (E 300) i bär- och fruktsylt, gelé och marmelad. Dosering: Använd 0,5–1 gram askorbinsyra per 1 kg frukt- eller bärpreparat. Lös upp askorbinsyra i en liten mängd vatten och tillsätt i beredningen när den annars är klar. Förteckning över ingredienser: L-askorbinsyra. Laktosfri, glutenfri, sockerfri. Innehåller inga animaliska ingredienser.
Paketstorlek:
20 g
Marknadsförare:
Vitabalans Oy
4,05 €
202,50 € / kg
Askorbinsyra, det till säga C-vitamin, används som antioxidationsmedel (E 300) i bär- och fruktsylt, gelé och marmelad.
Använd 0,5–1 gram askorbinsyra per 1 kg frukt- eller bärpreparat. Lös upp askorbinsyra i en liten mängd vatten och tillsätt i beredningen när den annars är klar.
L-askorbinsyra. Laktosfri, glutenfri, sockerfri. Innehåller inga animaliska ingredienser.
Rumstemperatur (+15C - +25C)