Lantionpohjan Personal Trainer Nro 1

 

Perifit on innovatiivinen mittalaite, jonka sisällä olevien antureiden avulla saadaan tarkasti seurattua lantionpohjan lihasten kehitystä. Perifit edistää lantiopohjalihaksia jo kahdessa viikossa, auttaa estämään virtsakarkailua ja prolapsiaa sekä parantaa seksuaaliterveyttä.

Perifit yhdistyy langattomasti älypuhelimessa olevaan sovellukseen, ja treeni voi alkaa! Voit vahvistaa ja kuntouttaa lantionpohjan lihaksiasi viihdyttävällä ja tehokkaalla tavalla.

Se edistää lantiopohjalihaksia jo kahdessa viikossa, estää virtsakarkailua ja prolapsiaa sekä parantaa seksuaaliterveyttä.

Aloitus on helppoa. Perifit-sovellus ohjaa sinut helposti eri harjoitusvaiheiden läpi. Se tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen selityksen jokaiselle harjoitukselle ja paljon neuvoja täydelliseen harjoitteluun, joka kerta.

Perifit on mukavan tuntuinen ja helppokäyttöinen.

Perifit-sensori on vain 26 mm leveä. Se sopii kaikille vartalotyypeille ja mittaa tarkasti lihasvoimaa.

Perifit-harjoituksemme ovat sarja hauskoja älypuhelimien pelejä, joita pelaat lantionpohjan lihaksia hyödyntäen. Jokainen taso on huolellisesti suunniteltu käyttäen apuna  lantionpohjan häiriöiden asiantuntijoita.

Perifit käyttää omia algoritmeja arvioidakseen lantionpohjan suorituskykyäsi neljällä mitta-arvolla: maksimi lihasvoima, kestävyys, staattinen voima ja lihasten hallinta.

Pääset käyttämään juuri sinulle suunniteltuja omia harjoituksia ja edistyt nopeasti. Käytön jälkeen sen voi pestä saippualla ja vedellä.