MOVEX COMBI 120 TABL

MOVEX™ Glukosamiini Combi on yhdistelmävalmiste tuki-ja liikuntaelimistölle*. Sisältää glukosamiinia sekä normaalille luuston toiminnalle tärkeitä kalsiumia ja D3-vitamiinia. Hydrokloridimuotoinen glukosamiini on kasvipohjainen (fermentoitu). Movex Glukosamiini Combilla on Avainlippu-tunnus.

Pakkauskoko:
120 TABL
Markkinoija:
Orion Oyj
29,05 €
168,90 € / kg

Ravintolisä.

1-2 tablettia päivässä.

Suositeltava vuorokausiannos (1–2 tablettia) sisältää:

Glukosamiinihydrokloridia, 512–1024 mg

josta glukosamiinia 425–850 mg

Kalsiumia 250–500 mg (31–63 %**)

D3-vitamiinia 10–20 μg (200–400 %**)

**Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

 

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, glukosamiinihydrokloridivalmiste (fermentoitu), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi), sakeuttamisaine (glyseroli), kolekalsiferoli(D3)- valmiste.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä (mm. verenohennuslääkitys), olet diabeetikko tai glukoosinsietokykysi on heikentynyt, varmista glukosamiinin soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Ei raskaana oleville tai imettäville naisille.

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

120 tablettia.

Ei sisällä kala- tai äyriäisperäisiä aineosia, laktoosia, gluteenia, hiivaa tai soijaa.