Minisun 20 mikrog Kola 200 purutabl

Suomessa kehitetyt ja tutkitut Minisun D-vitamiinitabletit ovat helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun 20 mikrog Kola sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvoinnille. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrog Kola purutabletti on herkullisen Kolan makuinen ja makeutettu luontaisilla makeutusaineilla. Tuote sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Minisun tabletit on helppo imeskellä, pureskella, niellä tai murskata.

Pakkauskoko:
200 purutabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
17,70 €

D-vitamiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin tehostamiseen nuorilla ja aikuisilla.

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

Vuorokausiannos (1 purutabletti) sisältää: D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) 20 µg (800 IU), 400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. 

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat) aromi, D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Sopii raskaana oleville ja imettäville.

Hyvin suljettuna, kuivassa ja viileässä sekä valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

20 mikrog 200 tablettia

Kolan maku

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Minisun 20 mikrog Kola 200 purutabl
Arvostelusi