Ale

Atopik Sensitive Suojaava Sinkkivoide 30 ml

Sinkkivoiteen ainutlaatuisen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja on helppo levittää iholle. Sinkkivoide suojaa ja rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa ihoa. Vähentää tehokkaasti punoitusta ja tuo miellyttävän viileän tunteen ärtyneelle iholle. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus ei jätä iholle valkoista pintaa. Suojaava Sinkkivoide on erityisesti lapsiperheiden rakastama monikäyttötuote!

Käyttö: Levitä ärtyneille ihoalueille tarpeen mukaan. Voidaan käyttää mm. lapsen vaippaihottuman hoitoon, ihorohtumiin, taiveihottumaan, auringonpolttamalle iholle, hyönteisten puremajälkien hoitoon sekä rauhoittamaan ihoa parranajon ja sheivauksen jälkeen.

Pakkauskoko:
30 ml
Markkinoija:
Berner Oy
Tarjoushinta 11,60 € Normaalihinta 15,25 €
386,67 € / l

Aqua, Mangifera Indica Seed Butter (Mango), Glycerin, Propanediol, Sorbitan Olivate, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate Se, Cetearyl Olivate, Avena Saiva Kernel Oil (Kaura/Oat), Tocopherol (Vitamin E), Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyhydroxystearic Acid, Phenethyl Alcohol, Mentha Piperita Oil, Lactic Acid

Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

30 ml