Nykyaikainen, valoisa ja tilava apteekkimme sijaitsee Vaasan Kivihaassa, ABC:n kanssa samassa rakennuksessa, osoitteessa Kiilletie 2.

Kuulumme Avainapteekit -ketjuun, mikä mahdollistaa loistavat kuukausittaiset tarjoukset ja apteekkikohtaisen bonuskertymän kanta-asiakkaillemme. Kanta-asiakkaaksemme voit liittyä tästä linkistä. Valitse apteekkilistauksesta Apteekki Kivihaka, niin saamme hakemuksesi.

Valikoimastamme löydät perinteisten apteekkituotteiden lisäksi kattavan kosmetiikkavalikoiman, tuoteneuvonnan kera! Henkilökuntamme on koulutettu kosmetiikkaneuvontaan ja päivitämme tietämystämme tuotteista jatkuvasti. Apteekistamme löytyy myös SKY-kosmetologi.

Apteekkimme ulkopuolelta löydät noutoautomaatin. Vaasan seudulla asuessasi voit näppärästi tilata verkkokaupan tuotteet noutoautomaattiin ja hakea ne sinulle sopivaan aikaan ABC:n aukioloaikojen puitteissa.

Lääkkejätteitä varten löydät kassan vierestä lääkejätteiden palautuspisteen. Erottelethan neulat ja ruiskut erilliseen astiaan. Jodi ja elohopeatuotteet tulee antaa henkilökunnallemme.

Tähän tulee otsikko

Tähän voi kirjoittaa otsikon ja tekstiä. Tässä voidaan esitellä tarkemmin apteekin henkilökuntaa, apteekin historiaa tai muuta apteekkiin liittyvää tietoa.

Yleisesittelyteksti: Tervetuloa palveltavaksi apteekkiin

Tässä voidaan esitellä apteekkia, kertoa palveluista tai verkkoapteekin toiminnasta. Esittelytekstin on syytä olla riittävän lyhyt ja napakka, jotta se istuu tähän kohtaan apteekin käyntikorttia. Pidempi esittelyteksti mahtuu Apteekin esittely -nimiseen widgettiin (widgetin nimi: Solteq Personal Presentation, käytettävän blokin nimi Apteekin esittely - Erillisellä esittelysivulla käytettävä teksti)

Henkilöesittely 1

Tässä voidaan esitellä verkkopalvelua tarjoava apteekkari.

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Henkilöesittely 3

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin terveyspalveluita tarjoava henkilö.

Käyntiosoite:
Harjuntausta 7
33400 Tampere

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 9-19
la: 10-18
Soita 0293400720
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi